dinsdag

Dokter Peters ongeveer wekelijkse soort van column... ofzoiets.


Daar issie dan weer, na bijna twee maanden droogstaan: de column van Sebas! Weer een literair hoogstaand stukje Nederlandsche taal waarin hij zijn fantastische avonturen met je deelt. Geniet er van.
Dag vriendjes en vriendinnetjes,

Hier ben ik weer, uw dokter Peters. Het is ook alweer flink lang geleden sinds mijn laatste bericht! Laten we zeggen dat dat voor de zomervakantie was. Gelukkig heb ik niet stil gezeten sinds die tijd. Ik heb zelfs als een echte superheld gevlogen! Kijk maar. Tekstkleur

Zoals jullie zien flying high!

Tja dit was dus op vakantie in Terschelling, met een stel roeicompagnons(en ja dat word bestaat dus!). We zijn dus echt naar het buitenland gegaan met de boot! En wat is die boot toch rot... Gelukkig dat er in elk geval nog een restaurant is. Tja want om nou de hele reis (2 uur!) op het dek te zitten met zuipende boeren die over jenever aan het zingen zijn is ook niet alles. Dan hadden we gelukkig het geluk dat dit alleen het geval was op de heenweg, maar wat nemen zij een grote geluidsinstallaties mee naar Appelhof.

En wat ben ik dan ook blij dat ik daar niet stond! Maargoed, iedereen moet ergens zijn plezier uithalen. Tja en als zij dat zo doen...

Eigenlijk heb ik helemaal geen zin om mijn hele vakantie te gaan typen. Dat is zoveel werk! Het enige wat ik graag nog wil zeggen is dat ik op Terschelling bezoek kreeg van kameraden van me. De wel bekende Maarten-Jan Fokkema (beter bekend onder zijn bijnaam Thomas Harmsen) Matthijsje Bakker. Dat vond ik erg leuk.

Owja en ik heb om 3 uur s’ nachts in een limousine gereden: lang leve Sietse’s verbrande poot op de 1e avond! Ja en nog 2 keer daarna met hem om 10 uur s’ ochtends bij de dokter zijn na een nacht feesten. Maar hey, elk voordeel hep zun nadeel. De dokter heeft een wachtkamer en daar is gratis ($$$!!) koffie! En daarna konden we een konings-ontbijtje met pistoletjes en filet Americain kopen omdat de rest toch nog sliep. Het enige wat ik jullie nu nog wil leren is hoe sloop je een tent in 2 seconden en creëer je er complete chaos mee en hoe barricadeer ik een deur.

ZO DUS:

Tentensloperij:










Barricade:

Oh, en ik heb mijn naam geschreven met mayonaise:



Geen opmerkingen: