maandag

Column van dokter Peters!

Dag lieve kindertjes,

Hier ben ik weer, jullie huis- tuin- en keukenjournalist dokter Peters! Hebben jullie me gemist? Want het is alweer een week geleden dat ik mijn vorige column schreef! Laten we beginnen. Ik heb natuurlijk een contract waarin staat dat ik voorlopig niets over Oskar mag schrijven, wat natuurlijk heel jammer is aangezien het zo’n interessant persoontje is. Dus daarom moet ik mijn tijd nu vol lullen met andere crap (dit is een Engels word voor kak, wat mijn Word woordenboek niet kent aangezien die op Nederlands staat).
Nou dus wat heb ik verder gedaan deze week, ik denk dat vrijdag toch wel de interessantste dag was. Ja ik kan wel vertellen over hoe hard ik vandaag wel niet geroeid heb maar ik denk dat net wat minder interessant is. Vrijdag was een hele leuke dag. Rutgers examenfeestje was namelijk die avond, wat natuurlijk heel erg leuk is. Daar heb ik een paar foto’s gemaakt maar ik wil eigenlijk beginnen op school. Komt ie…
Zoals eerder al op deze blog te zien viel hebben wij afgelopen vrijdagmiddag het laatste uur niet stil gezeten, en zijn wij bij Neeltje Makreeltje bij textiel langs geweest om de boel flink op stelten te zetten. Of zoals je het ook kunt zeggen: we hebben flink ‘terror getrapt’. Dit was natuurlijk heel leuk en je hebt onze kralen creaties hier op dit blog kunnen bewonderen.

Maar ik heb samen met Matthijs, nog iets gemaakt.. Onze eigen wuppy creatie.
Dus hierbij deze zie je nu een foto met onze wuppy creatie. Mooi is ie hè?
Hij heet Gerbert.
Nou, daarna ging ik samen met Tom en Niels een cadeau voor Rutger halen, een 1,5 liter beugelfles Grolsch. Fucking vet zo’n ding! (ik weet eigenlijk niet of ik wel mag schelden op deze blog, staat niks over in mijn contract). Nou, toen ging Tom naar Maartensdijk (waar alleen maar gelovigen wonen… Owja en Tom dan!). En Niels en ik ook allebei naar huis. Onderweg naar huis kwamen we eerst mijn mams tegen die in haar auto zat en ons veel plezier toe wenste en daarna fietsten er opeens twee chicka’s van Niels achter ons aan. Ik weet niet precies hoe ze heten (sorry, als jullie dit dan lezen, vergeef me dan echt). Maar volgens mij heette er eentje Anne-Fleur maar dat weet ik niet zeker (nogmaals sorry).
Thuis aangekomen heb ik in bad gechillt en daarna, nadat ik 15 minuten over een reis van een minuut naar Niels zijn huis deed (dit kwam doordat ik steeds wat vergat thuis en op en neer bleef fietsen), kwam ik bij Niels aan. Overigens precies gelijk met Tom, (nu knak ik even me ruggen wervel want dat wou ie graag). Toen zijn we langs de Plus gegaan om who knows what te halen aangezien Rutger wel weer veel te weinig zou hebben gekocht en ja dat was zo, dus hulde voor ons!
Nou, toen waren we er. Blablabla heel gezellig. Lekker biertje gedronken (of zoals ik het graag zeg, lekker pilsen met de kerols). Je kent het wel… Na een tijdje te zijn aangekomen en een paar biertjes verder gingen we voetballen, maar buiten stond een paars, Vespa-achtig ding wat geen echte Vespa was.

(beetje wannabe maar ach.. )




Thomas moest er natuurlijk even op klimmen en dat was weer heerlijk fotowaardig (wat is het toch 'n lekker dier).

En natuurlijk ook een foto van hoe ik de foto’s maakte want dat is ALTIJD leuk!
Na deze fotosessie gingen weer verder richting onze eindbestemming: het voetbalveldje. Maar, helaas voor vadertje tijd kwamen we nog een fotowaardig, of beter gezegd hyves waardig momentje tegen. Namelijk een straatbord met ‘kleine beer’ erop. En wie is er nou een leukere kleinere beer dan Tommie?! Dus Tom ging bij de kleine beer op de foto. Nadat Leo dit twee keer had verpest lukte het uiteindelijk doordat Jean-Maurice zijn sterke gespierde lijf gebruikte om deze losgeslagen Duister in bedwang te houden. Hulde daar voor. (au ik krijg kramp van het typen..)
Met als resultaat deze foto hieronder en natuurlijk daarnaast weer een verneukte foto met onze eigen polder-Duister.


Nou, toen waren we op het veldje. Daar ging Leo natuurlijk weer raar doen en dat hebben we gefilmd (dit stop ik er niet in want ik weet niet hoe en er staat niks over filmpjes in mijn contract dus dat laat ik maar achterwege), we hebben uiteindelijk niet meer gevoetbald aangezien we dachten dat een stel bejaarden die vanuit hun raam naar ons zaten te kijken omdat we zoveel lawaai maakten de politie hadden gebeld (deze zin klopte volgens mij niet maar schreit, fack jou Thomas als je dit tijdens de spelling controle veranderd, oké*!).
Toen zijn we weer terug gegaan en hebben ons heel erg vermaakt, behalve Niels aan het einde want die was zijn waterpijp ding kwijt. Als je over de rest meer wilt weten, vraag maar aan Tom!

Ohja! Niels en ik zijn fucking slim aangezien we bier in de bosjes hadden verstopt toen we erachter kwamen dat het bijna op was, zodat we later nog hadden. Ja, ja we weten het we zijn geniaal
Met vriendelijke groet Dhr. Peters
*[voetnoot van de verbeteraar (of beter gezegd vertaler): ‘Wat jij wilt Sebas...’]

2 opmerkingen:

Passier zei

Pak m zo voor je mee met sleuteltje dertien dat bord tomlul (typte eerst tomM!3 hehe)

En deze blog is veel te goed in afleiden voor tijdens de testenweek :(

Dhr. Peters zei

Wow je kent sleuteltje dertien:p wat jij nodig zou hebben is een 10/13:p