donderdag

Schande!

Het is een grove schande! 'Komt een vrouw bij de dokter', een van mijn favoriete boeken en absoluut een van de beste Nederlandse boeken van de afgelopen eeuw, wordt verfilmt. Dit opzich is natuurlijk helemaal niet vervelend. Maar waar ik echt van ga kotsen is dat uitgerekend KANE de soundtrack mag gaan leveren!! Het liedje dat uitgekozen is heet "Love over Healing" en staat op de nieuwe plaat die 27 november uitkomt.

''Soms is het gewoon 'meant to be'. Een intense song over liefde boven pijn. Vergeven boven helen. De film samengevat in een liedje. En omgekeerd. Zo moet het zijn met een titeltrack'', aldus Kane-zanger Dinand Woesthoff.

GADVERDAMME DINAND!!


Gelukkig speelt Carice van Houten een hoofdrol in de film en daar wordt dan wel weer een beetje blij van :) Topwijf vind ik dat. Klik hier voor een hele enge foto van Carice en klik hier voor een 'naakt'-foto van d'r.

3 opmerkingen:

datweetniemand zei

Alles mis met Kane. Helemaal niks mis met Carice.

Hodja zei

Alles mis met Kluun, meest overschatte schrijver van deze tijd. Over Kane zeg ik niks, want ondanks hun muziek vind ik het aardige gasten.

Carool zei

Kane is ook erg overschat, cliché-muziek, erg slechte zanger. Van Carice kan gewoon geen slechte foto worden gemaakt, *zucht*....