zaterdag

Vers van de pers. De nieuwe Dhr. Peters. (hij is zelfs nog warm)

Dag vriendjes en vriendinnetjes,
Het is alweer een tijd geleden he..
Maar deadlines zijn ook van die vervelende dingen waar je zo min mogelijk mee temaken moet hebben. En je weet wat ze zeggen he: Kunst komt niet op bestelling. Maar wat is er nou ook fijner dan om jullie op een vroege dinsdag ochtend te schrijven. (half 11 is toch best vroeg?). Er is natuurlijk wel vrij veel gebeurt. Er zijn natuurlijk dingen die ik mensen had beloofd om in mijn column te zetten. Nu maar hopen dat ik er geen vergeet. Ik weet er op dit moment nog 1 uit mijn hoofd. Deze gaat op Dhr. Passier Jr. voor sommige beter bekent als Jerom. Deze eerste klas mafketel dag een klein acrobaatje te zijn door tijdens het voetbal op mijn nek te springen terwijl ik stond. Hij was alleen vergeten dat hij 2 kleine vriendjes tussen zijn benen heeft hangen. En dan is dit het resultaat van een clash tussen mijn nek en zijn kleine vriendjes zie de pijn in zijn ogen wat heb ik toch een stalen nek!:

Verder tijdens dit zelfde potje voetbal hadden wij een primeur dat Dhr. Bouwman en Dhr. Raaijmakers in het zelfde voetbal team zaten wat speciaal is want ze willen normaal altijd met elkaar fechten. Aanschouw de broederschap:

Verder was er het junior kalveren gala maar daar hebben we al een heel mooi gedichtje overgezien van Dhr. Fokkema. En natuurlijk onze prachtige pils foto. Want ja wij probleem drinkers verdrinken natuurlijk ons verdriet. Maar even ter herinnering dit is hem:

Dan was het natuurlijk ook tijd voor de examenreizen. Waarbij we natuurlijk een reporter hadden in Rome. En een luie reporter en Harz(deze luie bats poste namelijk niks over zijn ervaringen. Wat natuurlijk best wel gemeen is.) moest er natuurlijk ook iemand thuis blijven om de wc’s te bewaken voor rare indringers. En laat ik daar nou de aangewezen persoon voor te zijn. Aangezien ik ze allemaal in 1 keer KO sla! Natuurlijk is wc’s bewaken een stuk leuker samen met Dhr. Fokkema en was ik af en toe wel een klein beetje verdrietig. Gelukkig had ik ook een klein uitstapje naar Wageningen(de plek waar het altijd regent) en dit krijg je als je sommige mensen in een bus zet s’ ochtends vroeg:

en moest ik natuurlijk de wereld verbeteren door zwembad water te onderzoeken. Natuurlijk kan dat niet zonder labjas en labbril (de eigenlijk best veel stijl nog hebben, er zijn namelijk nieuwere en modieuzere aangeschaft. Applaus voor Dick en Hugo!)
Resultaat:

Nu had ik afgelopen weekend het genoegen om een wedstrijd te moeten verroeien op het prachtige Hilversumse kanaal. Deze roeivereniging Cornelis Tromp is ook wel bekent om zijn feestjes waar sommige van ons prachtige herinneringen aan hebben inclusief mij en toen ik daar rondliep begon mijn hartje daarom ook sneller te kloppen. Daarnaast heb ik het geluk gehad dat ik tijdens het roeien beide uiteindes van een regenboog heb gezien.. Hellaas heb ik geen kist met goud van de kabouters kunnen vinden. Een kans is dat deze kist onderwater ligt maar helaas had ik mijn duikuitrusting niet bij me dus heb ik niet op onderzoek kunnen gaan.
Toen dit prachtige evenement afgelopen was, was het natuurlijk tijd om huiswaarts te gaan. En dat deden we daarom ook. Ik had de pech dat mijn band halverwege de reis naar het station lek ging. Dus moest er een stukje gelopen worden. Daardoor viel mijn scherpe oog op een bordje met daarop The Entertainment Group natuurlijk moest ik even kijken of mijn grote vrind Marco er was om lekker thee te drinken met een koekje. Maar helaas hij was er niet. En voor de ongelovige hier twee foto’s van het pand etc.:

Owja het stond te huur vreemd genoeg..

tot de volgende keer maar weer

Geen opmerkingen: