zaterdag

Gelegenheidskoortje de Blauwe Vlinder.


Ik (Tom) zit samen met Dhr. Peters en Dhr. Bakker in een band. Nu zitten wij met een klein probleempje en we hebben jullie hulp nodig om dat probleem op te lossen. Daarom is Dhr. Peters zo vriendelijk geweest om een open brief naar Super Leuk te schrijven waarin uitgelegd wordt wat jij kan doen om ons te helpen!

"Beste mensen,

Wij, Gelegenheidskoortje De Blauwe Vlinder (uitleg: een erg sterke rockband met o.a. een elektrische blokfluit en een klavecimbel..), zitten in een hevige strijd met een andere band genaamd Girl Powerrrr (een soort van mislukte Spice Girls met slechte danspasjes en geen talent). Zij denken dat ze beter zijn dan wij. Wij weten echter beter en weten dat wij gewoon veel harder rocken dan zij.
Omdat ze nu al bang zijn dat ze tijdens de echte wedstrijd verliezen hebben ze een poll gemaakt op Hyves waarin ze de strijd met ons aangaan wie er beter is.

Natuurlijk stonden wij lange tijd voor (zoals het hoort) maar op één of andere mysterieuze manier hebben ze ons ingehaald.. En dan durven ze ons ook nog ervan te beschuldigen dat we al aan het netwerken waren. Natuurlijk is netwerken naast muziek maken één van onze gaves maar we hadden dit machtige middel nog niet gebruikt. Zoals jullie weten draait het bij netwerken erom dat je een zo grootmogelijk publiek aanspreekt. Dus zodoende werd het tijd voor ons om een berichtje achter te laten op Super Leuk en jullie heel vriendelijk te vragen of jullie op Gelegenheidskoortje De Blauwe Vlinder willen stemmen onder het motto: OMDAT HET KAN EN NIKS ANDERS.

Hierbij dan de link naar de poll

En alvast heel erg bedankt voor het stemmen! En we zijn drukbezig met schrijven van onze eerste echte single die zo snel mogelijk uit zal komen. En natuurlijk volgen er snel foto's en filmpjes op Superleuk van onze eerste GIG (WAUW)!

Kusjes,
Gelegenheidskoortje De Blauwe Vlinder"

12 opmerkingen:

Anoniem zei

"Ik zag girlpower laatst in paradiso, vond het echt zwaar kut. Had toevallig een badeentje bij me, en heb die tegen het meisje met veel krullen dr hoofd gegooit, begon ze er een liedje over te zingen..."

Anoniem zei

Ja ik was daar ook bij. Ik vond dat liedje zo kut he! Echt die band zoog hard. Ik had echt moeite om niet het podium op te lopen en over de hoofden van de band leden te diarreéën

Anoniem zei

Ja ik snap dat wel. Ik heb er ook heel vaak last van dat als ik naar slechte muziek luister dat ik dan opeens abrupte spetter poep krijg. En als ik mijn billetjes dan niet goed samen knijp dan stroomt het er ook echt uit.

Anoniem zei

Ik heb een keer in coma gelegen. Iedereen was ten einde raad. Totdat ze een arts uit Japan vlogen die op het idee kwam om muziek van De Blauwe Vlinder te laten horen (dit is namelijk ook heel populair in Japan). En ja, na het horen van de eerste prachtige woorden deed ik plots mijn ogen weer open. Ik was stoerder en sterker dan ooit.

Anoniem zei

Girrrlpowerrr is echt vakking vet:P ik heb ook wat covers van ze gehoord met hun optreden samen RHCP en dat was echt super vét. Lijkt me stug dat jullie harder rocken dan GP.

Anoniem zei

GirrrlPowerrr is te vergelijken met bier, super lekker en onmisbaar...

Anoniem zei

Heei
ik wilde zeggen dat ik zwaar onder de indruk was van Girrrlpowerrr
Echt podiom beesten helemaal toppie..
ik kan iedereen deze live changing experience aanraden!!
die andere band, ik ben de naam even kwijt. was iets met een insect geloof ik,dat vond ik zelf nogal tegenvallen
ze hadden nogal een hoge pet van zichzelf op terwijl de aansteker naast de klavecimbel(een doodordinair keybord) niet heel veel indruk maakte en de elektrische blokfluit was niet echt versterkt..
Nou groetje Jannie

Anoniem zei

Mijn buis van ostagius is ontstoken door die valse blokfluit en iets wat op een voor-historische piano moest lijken..,

Anoniem zei

Ik vind het echt ranzig dat gelegenheids-fans diareeige verschijnselen hebben

Anoniem zei

Ja, maar dat is logisch, ik kreeg het ook toen ik het had geluisterd. De geluidsgolven zijn zo ontzettend vals dat je er diarree van krijgt, gelukkig was ik in de buurt van girlpower en ben ik er niet ziek van geworden.

Anoniem zei

Ik liep laatst door de parkeergarage toen ik mijn bolide had geparkeerd. Zoals iedereen weet draaien ze Skyradio altijd in die garages(daar slapen zwervers lekker op). Normaal is dat al verschrikkelijke muziek! Maar nu was het nog erger dan normaal, ze draaiden namelijk Girlpowerrr! Verschrikkelijk! Ik ben mijn auto terug ingerend en heb mijn radio hard aangezet gelukkig draaiden ze net op 3fm het gelegenheidskoortje. Hierdoor heb ik deze bijna dood ervaring overleefd! Gelegenheidskoortje ik ben jullie eeuwig dankbaar!

Anoniem zei

Ik was daar ook bij ja, de grap is alleen dat ik je paddo's had gevoerd en jij het daardoor precies verkeerd om gehoord hebt. Toen we de garage binnenkwamen draaide skyradio het gelegenhidskoortje en rende je huilend naar de auto om 3 fm op te zetten waar ze godzijdank girlpower draaiden. pfiew!