woensdag

Super Leuk 2.0

Het duurt niet lang meer voordat Super Leuk haar één jarig bestaan mag vieren en dat we ons 500ste bericht zullen publiceren. Deze (toekomstige) mijlpalen in de Super Leuk geschiedenis en het feit dat de spreuk “stilstaan is achteruitgang” ook zeker voor internet opgaat, hebben Pieter en ik besloten dat we het design van Super Leuk grondig gaan aanpassen.

Je zult misschien gemerkt hebben dat we qua inhoud de afgelopen maanden behoorlijk zijn veranderd (naast alleen onzin, nu ook serieuzere dingen). Ons nieuwe design zal hier hopelijk meer bij aansluiten dan de huidige site doet. Omdat we bij Blogger (zo heet het platform waarmee we nu onze blog maken) tegen grenzen aan lopen hebben we besloten dat we waarschijnlijk zullen overstappen op Wordpress. Dit betekent dat al onze oude berichten waarschijnlijk niet mee zullen verhuizen naar het nieuwe design (dit is op zich wel mogelijk, maar wij hebben zo onze redenen om het niet te doen). De oude berichten zullen niet helemaal verdwijnen, die zullen nog steeds publiekelijk zichtbaar blijven, alleen dan op een ander domein.

Wanneer we zullen overgaan op het nieuwe design is nog niet duidelijk. Hij moet eerst nog gemaakt worden, wat misschien nog wel even kan duren vanwege de examens die wij moeten maken. Heb je nog tips, ideeën of dingen die je bij het huidige design echt mist, mail ons dan of laat een bericht achter in de reacties.

Geen opmerkingen: