vrijdag

De lege kamer.

Ik heb al een tijdje een probleem. Geen groot probleem, maar wat ik er mee aan moet weet ik niet. Ik woon nu ruim een maand in Maartensdijk, en deel samen met mijn huisgenoot een klein huisje. Nu heb ik de luxe als student dat er nog een kleine kamer leegstaat. Voor alle duidelijkheid, die wordt niet verhuurd.

Maar wat ga ik er dan wel mee doen? Er is nog steeds geen plan voor maar verschillende opties zijn al bedacht. Een rookhok, een veilige plek voor een wietplantage, een inloopkast en ga zo maar door. Van al die plannen komt het beste idee toch wel van Matthijs. Hij vertelde mij dat hij altijd al eens een pillowroom wou hebben. Een kamer in huis compleet gevuld met kussens, zoals in dit filmpje te zien is. Ik wil dit plan graag doorzetten en plaats daarom een oproep. Wie heeft er kussens over voor dit nu al mooie project. Het liefst wil ik onderstaande kussens van het merk Smarin. Ze lijken op stenen en zijn daarom super vet. Meer inspiratie vind je hier, zoals een cocainekussen. Heb je geen kussens over maar wel een ander idee voor de lege kamer? Gooi hem dan in de comments.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een strand! + uitzicht op dit http://www.fabricati.nl/img_prod/Fotobehang_Strand_in_Afrika1229384483.jpg behang. Zand, schelpen, strandstoelen, alluz.

De Kleine zei

Haha ja dat is ook een vet idee :).