zondag

Valse vlooien.

Gisteren in Houten, in de altijd booming Chipolata stond er backstage een hele valse piano.Tom kon de verleiding niet weerstaan en moest even een concertje weggeven...

Ook ik voelde de creatieve vibes van dit instrument en kon me niet inhouden en zong een klein stukje mee! Check hieronder hoe dat klonk (schrik niet van de wat overenthousiaste aankondiging).


Waarom we in Chipolata, Houten waren was wel omdat ik met mijn band daar speelde op de finale van de Slag om de Wetering. En, joepiejeej, we hebben gewonnen! Dit betekent dat we meedingen naar de titel 'Beste Live-act van provincie Utrecht' in de wedstrijd Urechtse Popprijs. Hiervan zijn de finales in Tivoli de Helling dus dat is wel heel leuk.

Tom heeft op mijn verzoek een nummer gefilmd, alleen kon de microfoon van het cameratje het volume niet echt aan dus het originele geluid klonk een beetje als een hele lange scheet. Daarom heb ik er de studioversie van hetzelfde nummer onder gezet en dat synchroniseerde heel aardig (och wat spelen we toch altijd strak):

2 opmerkingen:

diekleineuitleeuwarden zei

hoor ik daar olijfje?

Anoniem zei

volgens mij wou oskaaaarretje ook zijn pianistische kunsten tentoonsprijden en antwoord thomas daar op: aah fack you

liefde voor de kunst