woensdag

Dhr. Peters,

Dag vriendjes en vriendinnetjes,
Ik weet niet hoe het met jullie zit maar mijn hersenen beginnen langzamerhand aangetast te raken.. Ik bedoel het is toch niet gezond om zoveel uur per dag in de zelfde kamer op de zelfde stoel te zitten.. En daarnaast daalt het zuurstofgehalte ook met de minuut! Maar dat merk je pas als je even een glaasje cola beneden gaat halen en dan weer naar boven loopt..

Verder moeten jullie het de redacteurs van superleuk niet kwalijk nemen dat hun artikels van zulk slecht kwaliteit zijn.. Want ja hun hersenen zijn ook aangetast en dan ga je zinloze dingen opzoeken. Ik ben zelf ook bezig geweest en heb 2 juweeltjes van plaatjes gevonden wat ik met jullie wil delen.

Ow daar is dat bord gebleven, ze waren hem in het dorp al kwijt, maar hij is gewoon even op vakantie.. Tja borden willen ook weleens vakantie.

En wisten jullie dat big bird (voor de menschen die nog nooit Nederland hebben verlaten.. Big bird is de amerikaanse pino, en wie pino niet kent! Die heeft onder een steen gewoont vanaf zijn geboorte, en kruipt daar nu net voor het eerst onderuit! Fel is het zonlicht dan he, zelfs op een regenachtige dag) een eigen ster heeft op de walk of fame?

Ik wil trouwens nog even terugkomen op dat ik zei dat je het ze niet mag kwalijk nemen de redacteurs van superleuk.. Maar dat is op 1 bericht na. Deze http://super-leuk.blogspot.com/2009/11/hier-wordt-hard-gewerkt.html Dhr. Bouwman beweerd: hier word hard gewerkt. Maar dat klopt niet want er zit niemand dus er word niet hard gewerkt en daarnaast werd er alleen maar een manderijntje gegeten met een wiskunde boek als bordje wat de schijn zou kunnen opwekken dat er word gewerkt. (oke ik heb op dit moment een hele erge dip in mijn inspiratie).

Ik wil overigens ook nog even mijn respect uiten tegen over mijnheer Lex (voor sommige ook wel bekent als snorlex). Deze man kan 3,5 pagina volschrijven over popcorn, dat verdient toch echt wel respect, vinden jullie niet? Hulde.

Verder beleef ik eigenlijk niet zoveel op dit moment, tenzij jullie meer willen weten over de spaanse burgeroorlog?
Maar tot de volgende week maar weer. Als ik niet meer de heledag in dat kleine zolder kamertje hoef door te brengen. Want ik ga nu toch maar toegeven, aan het ongezonde en maak mijn 1e blikje vol met caffiene van de week open.
Gegroet en tot snel
Dhr. Peters

Geen opmerkingen: