maandag

Momenten

Even een kort verslagje van wat memorabele momenten op London Calling.

* Johnny Foreigner. Werkelijk alles was tof aan het concert van Johnny Foreigner; gezellige mensen, goeie muziek, angstig kijkende bewakers, bier, zweterige mensen (oke dit klinkt raar, maar het hoort er bij, geloof me), mijn eigen vuist in mn oog geduwd krijgen, crowdsurfers, bovenzaal Paradiso, afgekapte stageinvasion, landing op mijn nek. Kortom: genieten.

* De ‘nieuw soort schaatsen’ race. Zo snel mogelijk de metalhead aantikken aan de overkant van de zaal. Voortbewegend door heel hard heen en weer te gaan met je voeten terwijl je op een bierhouder staat. Natuurlijk won ik.

* MPHO. Na enige biertjes genuttigd te hebben had iedereen wel zin om te gaan springen en dansen. Wat meer begon als een grap eindigde in een serieus goed optreden.

* Buitengesloten. Aan de ene kant had wel wat zieligs, Jeroen die ons kwijt was en met jas en al naar buiten was gerend, terwijl wij gekke danspasjes waagde op het geluid dat door de dj’s uit de speakers werd gepompt. Hij mocht niet meer naar binnen, tenzij hij een nieuw kaartje zou kopen. Uiteindelijk dat maar gedaan.

* Wakker worden. Wakker worden was ook een belevenis op zich in de kamer van Arjan waar het ’s ochtends net iets te licht word om uit te kunnen slapen. Wakker schrikkend, waarbij ik gelijk mijn hoofd stootte tegen het bureau waar ik onder sliep (om het licht nog zo lang mogelijk uit mijn ogen te houden), zocht ik naar mijn Activia om daarna met half geopende ogen te kunnen genieten van een yoghurtje (ik weet niet of je dit woord zo schrijft)

* Mislukte stagedive. Tijdens Bombay Bicycle Club dacht ik dat het weleens tof zou kunnen zijn om van het podium af te springen. Om nog wat hoogte te kunnen maken in de lucht zette ik mij af met één voet tegen de monitor. Ware het niet dat ik uitgleed en ik een snoekduik maakte, om vervolgens twee meter lager op de grond te landen.

Dit laatste is mooi te zien op dit filmpje rond 2:25

Nogmaals, ik gleed duss uit.

Voor hen die ook London Calling hebben meegemaakt afgelopen weekend: vergeet ik een mooi moment, of was ik er simpelweg niet bij. Mail het dan even of zet het in de comments dan komt die er ook bij!

1 opmerking:

Lisa zei

Ahw ik kreeg spontaan medelijden.