maandag

Dhr. Peters, Hehe eindelijk klaar!

Dag vriendjes en vriendinnetjes,
Hier ben ik weer! Ja, ik heb het weer overleeft bijna anderhalve week leven als een kluizenaar op mijn zolderkamertje, maar het hoeft niet meer de toetsenweek is weer voorbij, daar straks meer over. Eerst wil ik mij even richten tot mijnheer Ditzel, ik weet niet wie je bent.. Ik vind wel dat je een hele gave naam hebt! En dat meen ik. Het klinkt wel stoer! Ten eerste wil ik je van harte welkom heten bij Super Leuk BV het bedrijf waar je alles vrijwillig doet en geen drol verdient, maar ach we doen dit allemaal voor de lol. Je hebt nog niet echt veel geschreven maar ik weet zeker dat je een grote toevoeging zult zijn aan Super Leuk. Want ik heb uit betrouwbare bronnen weten te vernemen dat een razende reporter uit het bruisende Almelo hoog op het verlang lijstje van Super Leuk stond. Voor de mensen die niet weten waar Almelo ligt (onder wie ik tot voorkort, lang leven google maps) dat ligt rechts (gezien vanaf het middelpunt van de wereld genaamd het prachtige Utrecht) owja een klein detail het licht vlak naast Wierden(dan moet je het weten) owja en je kunt practisch naar de oosterburen wandelen wat natuurlijk heel fijn is als je pappie's Ferrari kan lenen, want wie wil zich nou niet te pletter rijden zonder dat hij daarvoor een boete krijgt voor te hard rijden. Ten tweede wil ik even kort mezelf aan je voorstellen want zoals je wel merkte werd het vorige puntje een beetje langdradig.. Nouja ik ben dus Dhr. Peters, en ik schrijf eens in de zoveel tijd een column voor Super Leuk, het was eigenlijk wekelijks maar het duurt soms net iets langer of net iets korter. Ligt eraan of er iets tofs gebeurt. Nouja dat was het wel zo'n beetje over mij. Ik vond kabouter Wesley wel echt een kleine baas! Complimenten!

Genoeg over mijnheer Ditzel, ik heb namelijk een heel gaaf plaatje op het wereld wijde web gevonden die ik met jullie wil delen. Er is een antwoord gevonden op de vraagstelling waar heel de wereld meezit hoe recycle ik BIG pennen. Zo dus:


Nouja, de toetsweek is dus voorbij. (voor mij tenminste) maar dat moet natuurlijk binnenkort wel gevierd worden. Dus laten we daar maar een feestje van maken, zolang het nog kan dan he want de herkansingen staan weer voor de deur. En dan worden we ook weer kluizenaar voor even.. Maar in iedergeval hier een foto met een toepasselijke titel:
Hier word niet meer gewerkt.


Ik had verder nog een suggestie voor meer Dhr. Peters op Super Leuk. Met een leuk nieuw item genaamd roddelen bij de computers met Dhr. Peters. Ik heb natuurlijk al een paar dames op het oog die mij alle ins en outs van het prive leven van iedereen weten te vertellen. (dames uit 1 van mijn eerdere columns jullie weten best dat het over jullie gaat, stuur dus even een mailtje naar het mail adres van Super Leuk als jullie instemmen). En deze keer wil ik wel wat meer leed en vulgairiteit zien (Dus niet van de slappe aftrekksels over de skivakantie van Marco Borsato, alhoewel dat dit jaar best veel leed is want die gaat niet door). Want dat verkoopt goed. En dat is natuurlijk waar het om draait bij Super Leuk, centjes..
Met vriendelijke groet,
Dhr. Peters
P.S. Mijn excuses aan mijnheer Ditzel, ik hoor net dat het Ermelo is en niet Almelo, Ermelo ligt net iets rechts boven utrecht. Bij Harderwijk, maar die regio kent de gemiddelde bezoeker van Super Leuk beter aangezien daar 1 of ander festival word gehouden.
P.P.S. Daarnaast heb ik zojuist uit zeer betrouwbare bron weten te vernemen dat mijnheer Ditzel wel houdt van in pappie's Ferrari rijden en is daarom ook voor een paar dagen de snelwegen van Duitsland aan het onveilig maken.

2 opmerkingen:

Passier zei

Jaha! En wij bezoekers kennen het metropool dat Harderwijk mag heten natuurlijk ook ivm het daar zijn locatie vindende 'DOLFINARIUM'!!!

Moet zeggen dat ik trots ben op die zin.

Fritzel zei

Almelo, standaard hoor.