zondag

Dhr. Peters, een bladzijde uit het dagboek van me zusje

Dag vriendjes en vriendinnetjes,
Ja het is alweer twee weken geleden sinds het laatste bericht van mij. Wat gaat de tijd toch snel het is ook alweer bijna sinterklaas. En dan is het alweer bijna kerst en dan zit het jaar er alweer bijna op. Maar dat duurt nog een maand. En als jullie echt in de sinterklaas stemming willen komen, koop een chocolade letter bij de dichtstbijzijnde AH, teken deze kleurplaat en luister dit liedje erbij.

Tja waar ben ik verder mee bezig geweest afgelopen 2 weken, nou ik heb heel veel tijd gestoken in het organiseren van een feest voor de URV, owja en ik heb vreemd genoeg aan school gewerkt maar daar ga ik niet overpraten. Dat zou zonden zijn van deze mooie blog want het gaat hier om super leuke dingen en niet om school he. Alhoewel school natuurlijk wel super leuk is en lieve kindertjes je moet van school houden. Maar alsnog genoeg over school. Ik ga lekker lullen het feestje wat ik ging organiseren. Nouja, ik ging dus een feestje organiseren en zoals dat wel vaker is met organiseren kost dat veel tijd. Dus zodoende veel tijd daaraan besteed, en toen was het gister zover het feestje, Vanaf 11 uur s'ochtends begonnen met boodschappen doen enzo en laatste dingen organiseren, en toen werd het avond en na een goede maaltijd was het tijd om te feesten(ja en voor mij dan ook nog werken). Natuurlijk, was mijnheer Bouwman ook van de partij, want deze jongen houdt wel van super leuke feestjes, natuurlijk nam hij ook nog een gedeelte van mijn entourage mee, dat was allemaal heel gezellig jammer dat ik niet net zoveel biertjes mocht drinken als zij maargoed je kan je ook best vermaken zonder veel biertjes. Nouja verder was het heel leuk. Snorlex vertelde nog een prachtig verhaal waarmee hij onze uitsmijter vrolijk maakte. Nouja het was dus een prachtige avond, daarnaast wil ik jullie erop attanderen dat bretelsen de allernieuwste mode is en Jort Kelder dus heel erg 2010 gekleed is.
Hier nog een foto van mensen met mode gevoel helaas zie je maar 1 van de 3 bretelsen maar beter iets dan niets.

Owja en Jerom die belande afgelopen vrijdag in een hevig kussen gevecht en kwam hier niet heelhuids van af hier een actie foto om dat te bewijzen:

Ik wil afsluiten met een Delftschblauwtegeltje.

Nou tot de volgende keer maar weer,
Met vrindelijke groet
Dhr. Peters
P.S. ALs jullie je afvragen waar de bladzijde uit mijn zusjes dagboek blijft, ik heb helemaal geen zusje dus ook geen dagboek van me zusje. Maar ik vond het wel een mooie pakkende titel.

Geen opmerkingen: