zondag

Dhr. Peters

Dag vriendjes en vriendinnetjes,
Hier ben ik weer. Ja het weekend is alweer bijna voorbij.
Dus ik dacht kom laat ik eens weer een stukje schrijven om jullie te verblijden.
Ik heb eigenlijk op dit moment nog geen verhaal in me hoofd wat ik ga schrijven.
Nouja laat ik beginnen met een verhaaltje over iets waar iedereen waarschijnlijk na dit wilde weekend zin in heeft. Lekker muziek luisteren in zijn bedje. Nou ik heb dus een foto toen ik lekker in mijn bedje muziek lag te luisteren wat voor uitzicht ik had. Lekker staren naar een nep vuurtje in de elektrische openhaard. Het enige wat miste waren warme chocolademelk en een mooie vrouw. Maar hier dus mijn prachtige vuurtje:

Nouja nu we het toch over slapen hebben. Sommige mensen doen dat s'nachts niet genoeg en moeten dus bijslapen op school natuurlijk zijn wij de beroerdste niet en geven die jongen een kussen en dekken om lekker te kunnen slapen. (Superleuk kan niet aansprakelijk gesteld worden voor nare bij effecten van slapen onder schooltijd, zoals gezeur van leraren, een pijnlijke nek en slechte cijfers, overigens willen wij daarmee niet zeggen dat de jongen op de foto een slechte student is het tegendeel zelfs hij is juist een uitstekende leerling, maar alleen wel 1 met een slaap gebrek. Genoeg geluld aanschouw hier Luuk de schone slaper)

Natuurlijk moesten de razende reporters van Superleuk bij het schoolfeest van de Werkplaats zijn om er een artikel over te schrijven. Helaas was Thomas verhindert om samen met Tom dit razende reporter uittehangen. Dus vandaar nam ik Thomas plek maar in. En nu zullen jullie denken waarom staat dit dan hier en niet in een appart artikel wat woensdag nacht al online had moeten staan. Dat komt omdat het gewoon KUT was. En wij niet zoveel worden er aan kunnen vuil maken.. Dan komt nu de vraag in jullie slimme breintjes op. Maar waarom schrijft Dhr. Peters dan over het schoolfeest in zijn column. (of jullie zijn er al uit en vinden jullie mijn column kut en vinden jullie dat dit er in thuis hoort maar als dat het geval is zou ik als ik jou was stoppen met lezen, want dan zit je je tijd te verdoen.) Maar dat komt dus omdat ik wel een pracht foto tegenkwam op mijn telefoon waar Tom zijn emoties toont over hoe hij het schoolfeest vond op dat moment. (wel een beetje vrouwelijk dat ie zijn emoties toont maar ach, lekker boeie)

Nou zoals jullie kunnen zien ziet Tom er vrij emotieloos uit. Dat klopt want hij raakte ze gewoon kwijt door dat feest. (ik vind trouwens wel dat die groene tinten in zijn haar hem mooi staan). Gelukkig mochten wij dit verdriet na afloop verdrinken met een lekker biertje in de kroeg.
Nouja wat is er nogmeer gebeurt, tja ik had vrijdag een klassenfeest en dat was wel leuk ja. Was erg gezellig dus het was leuk. We hebben gezellig met zijn allen een domino parcour opgezet en daarna opgegooid. Maar verder geen foto's van deze pracht avond. Dus hier laten we het bij voor nu. Owja en ik heb vandaag geluncht bij de MacDonalds voor degene die het wou weten. (en ja mamma ik heb ook me boterhammetjes op)
Nou tot de volgende keer maar weer.
Dhr. Peters,

Geen opmerkingen: